Czy jest możliwość powrotu do nie ukończongo kursu?? to znaczy wykupiłam 2 tygodniowy dostę przes SMS z terminem do 17 lipca, dalszy dostęp wykupiłam juz po terminie i wyszło na to że muszę zacząc od poczatku, a szkoda bo byłam juz na 5 lekcji.
Wykupienie kursu w późniejszym terminie zachowuje dotychczasowy postęp nauki. Historia nauki jest jedynie kasowana jeśli użytkownik sam wypisze się z kursu, a następnie wykupi go ponownie.
Pozdrawiam serdecznie,
Adam Jankowiak
Czy jest możliwosc wielokrotnego odsłuchania wybranego zdania bądź wyrazu z tekstu? Jeśli tak to jak to zrobić? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Zwykle można kliknąć na ikonkę odtwarzacza i odsłuchać ponownie. Pewnym ograniczeniem (chyba nadal obowiązującym) jest konieczność odsłuchania całości od początku (brak pauzy i przewijania).
W Basic English PL (British) w ćwiczeniu "Nie jestem" lektor czyta odpowiedzi odwrotnie niż napisane (tzn. sa napisane "I am not" "I'm not" natomiast lektor czyta na odwrót).
W nagraniu poprawiono kolejność.
Prosimy o zgłaszanie błędów poprzez formularz "Zgłoś problem" w trakcie nauki. Pozwoli to na szybsze reagowanie i weryfikację zgłoszeń.
Dziękujemy.