Forum / supermemo.net / zapewne błahy problem
zapewne błahy problem
AuthorPost content
Post created: 18-07-2009 14:41

Czy jest możliwość powrotu do nie ukończongo kursu?? to znaczy wykupiłam 2 tygodniowy dostę przes SMS z terminem do 17 lipca, dalszy dostęp wykupiłam juz po terminie i wyszło na to że muszę zacząc od poczatku, a szkoda bo byłam juz na 5 lekcji.

SuperMemo World staff
    Post created: 20-07-2009 09:26
    Autor: grażka

Czy jest możliwość powrotu do nie ukończongo kursu?? to znaczy wykupiłam 2 tygodniowy dostę przes SMS z terminem do 17 lipca, dalszy dostęp wykupiłam juz po terminie i wyszło na to że muszę zacząc od poczatku, a szkoda bo byłam juz na 5 lekcji.

Wykupienie kursu w późniejszym terminie zachowuje dotychczasowy postęp nauki. Historia nauki jest jedynie kasowana jeśli użytkownik sam wypisze się z kursu, a następnie wykupi go ponownie.

Pozdrawiam serdecznie,

Adam Jankowiak

warka
      Post created: 21-07-2009 10:59

Czy jest możliwosc wielokrotnego odsłuchania wybranego zdania bądź wyrazu z tekstu? Jeśli tak to jak to zrobić? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Post created: 21-07-2009 12:40
        Autor: warka

Czy jest możliwosc wielokrotnego odsłuchania wybranego zdania bądź wyrazu z tekstu? Jeśli tak to jak to zrobić? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Zwykle można kliknąć na ikonkę odtwarzacza i odsłuchać ponownie. Pewnym ograniczeniem (chyba nadal obowiązującym) jest konieczność odsłuchania całości od początku (brak pauzy i przewijania).

Post created: 15-09-2009 15:29

W Basic English PL (British) w ćwiczeniu "Nie jestem" lektor czyta  odpowiedzi odwrotnie niż napisane (tzn. sa napisane "I am not" "I'm not" natomiast lektor czyta na odwrót).

SuperMemo World staff
            Post created: 15-09-2009 16:06
            Autor: Daw0

W Basic English PL (British) w ćwiczeniu "Nie jestem" lektor czyta  odpowiedzi odwrotnie niż napisane (tzn. sa napisane "I am not" "I'm not" natomiast lektor czyta na odwrót).

W nagraniu poprawiono kolejność.

Prosimy o zgłaszanie błędów poprzez formularz "Zgłoś problem" w trakcie nauki. Pozwoli to na szybsze reagowanie i weryfikację zgłoszeń.

Dziękujemy.

first
              previous
              12
              next
              last