i już wszystko wrociło do normy !
Już od 3 dni nie działa mój system punktacji - cały czas widnieje "0" a miejsce w rankingu to "-". Kiedy chcę sprawdzić ranking, odsyła mnie na przerwę na kawę
Mnie dzis ¨wrocil ¨ dostep do rankingu, ale pomimo, ze przez te dwa dni mialamwiele powtorek, to teraz moja pozycja jest nizsza niz przed awaria!! Przeciez powinno byc odwrotnie!
Ja tez tego nie rozumiem. Regularnie robie wszystkie powtórki, a spadam ciągle. Kiedyś mi się zdarzyło, że musiałam odznaczyć powtórki i - o dziwo - byłam lepsza w rankingu. Kto to rozumie??? A dzisiaj w ogóle nie można tu pracować, strony otwieraja się w taaaaakim żółwim tempie, niesamowite. To nie wina mojego komputera, bo inne normalnie sie otwierają.
dostęp do rankingu już powrócił ale ze starymi danymi - sprawdziłam na wykresie Historii - ranking zatrzymał się w dniu 13 lutego, od tego czasu mimo, że pracuje regularnie wszystko spadło do poziomu 0
1.Proponuje stworzyć ranking podwójny tz.:
2.Można to rozwinąć jeszcze bardziej i zrobić rankingi dla poszczególnych kół ;tz.:
3.Jeśli planuje się jakieś renowacje bądź naprawy to można by to ogłaszać na głównej stronie bądź w wiadomości systemowej.
4.Nasza pani,która prowadzi zajęcia,sprawdza nasze kursy przed opublikowaniem. Można by stworzyć coś w rodzaju poczekalni,w której na przykład moderator spwdzałby kurs.Uniknelibyśmy,w ten sposób kursów,które mają po jedną stronę,na której w dodatku nic nie ma.
5.to tyle z mojej strony,pozdrawiam serdecznie.
♫♪♫♪♫♪♫
Korzystasz z platformy supermemo.net, a zatem jestes jego uzytkownikiem tak, jak kazdy tutaj zalogowany i dzielenie w rankingu na innych i jeszcze innych w tym ukladzie jest bezsensowne. Masz swoje punkty za wykonywanie cwiczen i ich sie trzymaj, nie musisz sie porownywac z rowiesnikami, poniewaz uczysz sie dla siebie, a nie by pokazac, ze jestes lepsza od innych. Pracuj tylko dla siebie. Byc ambitnym jest moze i dobre, ale tak naprawde wywoluje wiecej negatywnych skutkow dla zdrowia, niz sie wydaje. Poza tym, rowiesnikow mozesz poznac po przedrostku jaki sama masz w swoim login.
Zapomnialam dodac, ze chodzi mi tu o bycie ambitnym, poprzez porownywanie swoich wynikow z innymi. Wywoluje to rywalizację, ktora nie jest obojętna dla ludzkiego zdrowia, ktora sprawia, ze czlowiek staje sie pretensjonanly, zgorzknialy...
Jak widac, na dzien dzisiejszy ranking powrocil. W takich przypadkach wystarczy odrobina cierpliwosci. Skoro cos jest podane, dzialalo, a potem przestalo, to ono bedzie dzialac. Na pewno pracownicy SM pracowali nad rozwiazaniem problemu, wiec nie ma co sie martwic, że zniknął ranking. Tak juz drzewiej bywalo