W ramach dni otwartych zapisałem się wczoraj na jeden z kursów, przerobiłem część materiału, ale dziś nie mogę przerobić powtórek z tego kursu. Promocja nie obejmuje powtórek, czy to błąd?
Witam,Powody tej sytuacji mogą być co najmniej dwa:1. Ma Pan ustawioną inną niz Warszawa-Sarajewo-Skopie strefę czasową - najlepiej, aby polscy użytkownikcy supermemo.net mieli ustawioną na swoim Koncie supermemo.net właśnie tę strefę czasową2. Program nie wyznaczył Panu powtórek na drugi dzień, ponieważ Pana znajomość materiału okazała się na tyle dobra, że powtórki zostały wyznaczone na dalszą przyszłość.
Proszę sprawdzić w kalendarzu powtórek, czy na następne dni ma Pan wyznaczone powtórki.
Pozdrawiam!
Ania
Akcję "Dni Otwartych" uznajemy za zakończoną, a jednocześnie witamy wszystkich nowych supermemowiczów! Dziękujemy tysiącom osób, które odwiedziły Platformę i skorzystały z okazji poznania dowolnej ilości kursów językowych z metodą
Wszelkie pytania i refleksje - mile widziane!
Było ciekawie.
Odkryłam nowy spoób uczenia się języków.Mogę wreszcie pracować i uczyć się bez szkody dla obu tych rzeczy. Dzięki. Zapisałam się na dwa kursy!
Faktycznie. Wobec supermemo, pasjans i kulki w pracy są bez szans